Julemarked på Egeskov
5./6. og 12./ 13. og 19./20 november 2016

Jul på EgeskovEn Egeskovs julemarked er blandt de største og mest kendte på Fyn. Det begynder allerede i starten af november og er udvidet til nu at omfatte tre weekender. Julestemningen breder sig over store dele af Egeskovs areal - både udendørs og indendørs.

Som gæst kan man opleve Egeskov i julestemning - hyggeligt pyntet både inde- og ude. Pynten omfatter over 3.000 nisser, et væld af juletræer og flere kilometer guirlander, som leder vej mellem de forskellige bygninger.

Indendørs kan man mellem veteranbiler og flyvemaskiner gå rundt og lade sig inspirere til julen blandt de over 100 boder med julepynt, kunsthåndværk, delikatesser og juledekorationer. Her er både varer fra kendte varemærker og private kunsthåndværkere.

Der er mulighed for, at slå sig ned med både mad og drikke, gløgg og æbleskiver og andre godter. Der er desuden mulighed for aktiviteter for både børn og voksne, herunder kor med julesange og aktiviteter med spejderne.

Jul på Egeskov

Tid, sted og yderligere oplysninger:

Julemarkedet holdes i dagene

Lørdag d. 5. og søndag d. 6. november 2016
Lørdag d. 12. og søndag d. 13. november 2016
Lørdag d. 19. og søndag d. 20. november 2016

Åbent alle dage kl. 11 - 17

Pris: Voksne 60 kr. Børn (4-12 år) 20 kr.

De fleste af Egeskovs normale udstillinger samt slottet er lukket for vinteren, men der er mulighed for at gå tur i parken samt benytte Legeskoven og legepladsen, segwaybanen samt den store udendørs labyrint. Den kendte TreeTop Walking er dog lukket for vinteren - af sikkerhedsmæssige grunde.

Julemarkedet holdes på:

Egeskov Slot
Egeskov Gade 18
5772 Kværndrup

Læs mere om markedet på www.egeskov.dk

Jul på Egeskov

Jul på Egeskov
Illustrationer: Pressebilleder fra Egeskov Slot

Forhandlere af økologisk juleand
Opskrift på andestegOpskrift på andesteg
Den rette middagsret til Mortens Aften, hvis man vil holde traditionerne i hævd
JulemarkederJulemarkeder
Oversigt over julemarkeder på Fyn - og i resten af landet

Teksterne til julens sange
Få hjælp til at huske Højt fra Træets Grønne Top og Glade Jul samt andre af de julesange, vi synger under dansen rundt om juletræet.

Mere jul Links til flere julesider - herunder tip til, hvor man kan købe juletræ