Julemarked på Bernstorff Slot
6., 7. og 8. december 2019

Julen er en dejlig tradition og det samme er julemarkeder, derfor vil Bernstorff Slot gøre deres julemarked til en tradition. Slottet skal være et eventyrligt samlingssted, hvor venner og familie mødes for at komme i julestemning i slottets historiske rammer. De historiske rammer, danner julemarkedet med over 90 udstillere, der vil være at finde rundt på slottets område både ude og inde.

Udstillerne vil være at finde i slottets storslåede sale, på alle 3 etager, udendørs, og i den flotte Kavalergård. Så snart man ankommer til slottet og går op ad slotsallen, vil man blive mødt af fantastiske juledekorationer og juletræer, alt imens man kan nyde duften af alle julens godter. Sanserne vil blive pirret fra det øjeblik, man træder ind gennem slotsporten og ind i slottets eventyrlige sale.

Når man har nydt den flotte oppyntning, og udstillerne på slottet, kan man rolig forsætte sin videre juleeventyr ud i gårdspladsen. Herefter kan man fortsætte over til Kavalergården, som byder på endnu flere udstillere der står klar til at tage jer med ind i deres univers. De mange udstillere vil byde på traditionelle hjemmelavede juledekorationer, nisser, julepynt, brugskunst, delikatesser, smykker, vin, spiritus m.m.

Mangler man at få sendt sine julegaveønsker til julemanden, kan dette stadig nåes, da han vil være at finde på julemarkedet. Melder sulten sig mens man går rundt og lader sig inpirere og køber julegaver, er der rig mulighed for at finde lækkert julemad.

- Hele familien skal have en særlig oplevelse, og komme i den helt rigtige julestemning. Dette kan de gøre en eller flere dage på julemarkedet, hvor man i ro og mag kan gå fra bod til bod og hygge sig sammen med julens godter og hente inspiration til den søde juletid, fortæller Claus Petersen fra CHP Event, som står bag arrangementet.

Størstedelen af julemarkedet afvikles indenfor, så selvom frostvejret og den dalende julesne skulle svigte, kan både udstillere og gæster stadig holde sig varme og tørre midt i de travle forberedelser.

Tid, sted og yderligere oplysninger:

Julemarkedet holdes i dagene

Fredag d. 7., lørdag d. 8. og søndag 9. december

Fredag åbent kl. 15 - 20
Lørdag og søndag kl. 10 - 16

Pris: Voksne 100 kr. Børn (4-12 år) 30 kr.

Julemarkedet holdes på:

Bernstoff Slot
Jægersborg Allé 93, 2820 Gentofte

Læs mere om julemarkedet på www.bernstoffslot.dk

Læs evt. mere om Slots- og Ejendomsstyrelsens beskrivelse af Bernstoff Slot

Arrangementet organiseres af CHP Event

Forhandlere af økologisk juleand
Opskrift på andestegOpskrift på andesteg
Den rette middagsret til Mortens Aften, hvis man vil holde traditionerne i hævd
JulemarkederJulemarkeder
Oversigt over julemarkeder i alle dele af landet

Teksterne til julens sange
Få hjælp til at huske Højt fra Træets Grønne Top og Glade Jul samt andre af de julesange, vi synger under dansen rundt om juletræet.

Mere jul Links til flere julesider - herunder tip til, hvor man kan købe juletræ