Julemarked på Voergaard Slot
29. 30. november og 1 december - samt 7. og 8. december 2019

Jul på Voergaard Slot er blevet en tradition - et eventyrligt samlingssted, hvor venner og familie mødes for at komme i julestemning i slottets historiske rammer.

De historiske rammer, danner julemarkedet med over 80 udstillere, der vil være at finde rundt på slottets område både ude og inde. Udstillerne vil være at finde i slottets storslåede sale, udendørs, i telte og i den flotte rustikke lade. Så snart man ankommer til slottet og går op ad slotsallen, vil man blive mødt af fantastiske juledekorationer og juletræer, alt imens man kan nyde duften af alle julens godter.

Sanserne vil blive pirret fra det øjeblik, man træder ind gennem slotsporten og ind i slottets eventyrlige sale, hvor Bjarne Als rigtig har foldet sig ud. Hans oppyntning vil tage én med tilbage i tiden, til den gammeldags eventyrlige julestemning. Bjarne Als er kendt fra en række tv-udsendelser bl.a. tv-udsendelsen “Kongelig hofleverandører”, hvor vi alle har set Bjarne Als’s eventyrlige pyntning til kongehusets arrangementer og på enkelte andre specialarrangementer på slotte.

Når man har nydt den flotte oppyntning, og de mange udstillere på slottet, kan man rolig forsætte sin videre julefærden ud i gårdspladsen, hvor der vil holde store flotte biler. Herefter kan man tage en tur rundt i den rustikke lade, hvor der står flere udstillere klar til at tage jer med ind i deres univers.

De mange udstillere vil byde på traditionelle hjemmelavede juledekorationer, nisser, julepynt, brugskunst, delikatesser, smykker, vin, spiritus m.m. Derudover vil julemanden også være at finde, så mangler man at få sendt sine ønsker kan dette stadig nåes. Derudover vil zoologisk konservator Mikkel står klar til at vise jer de mange flotte dyr han har med. - Hele familien skal have en særlig oplevelse, og komme i den helt rigtige julestemning. Dette kan de gøre en eller flere dage på julemarkedet, hvor man i ro og mag kan gå fra bod til bod og hygge sig sammen med julensgodter og hente inspiration til den søde juletid, fortæller Claus Petersen forventningsfuldt.

Der vil også være fokus på børn i alle aldre. Der vil blandt andet være trækture af små ponyer og besøg af selveste julemanden og hans kone.

Julearrangementet gennemføres i samarbejde med Claus Petersen, CHPevent, CHPevent arrangerer også julearrangementer på Valdemar Slot, Rosenholm Slot, Gottorp Slot og Bernstoff Slot. CHPevent har således stor erfaring i sådanne arrangementer, og det er med til at øge aktiviteten. Der vil ud over pyntningen af slottet være stor aktivitet på og omkring slottet.

Over 80 udstillere har boder på slottet, i slotsgården og i slottets lade. Slottets lade er blevet renoveret for væsentligt millionbeløb med bistand fra Realdania. Julearrangementet bliver det første store arrangement i den renoverede lade, som har fået et helt nyt udseende. Det sigtes mod at den ombyggede lade kan blive indviet i forbindelse med julearrangementet.

Størstedelen af julemarkedet afvikles indenfor, så selvom frostvejret og den dalende julesne skulle svigte, kan både udstillere og gæster stadig holde sig varme og tørre midt i de travle forberedelser.

Tid, sted og yderligere oplysninger:

Fredag åbent kl. 12 - 16
Lørdage og søndage kl. 10 - 16

Pris: Voksne 110 kr. Børn (4-12 år) 25 kr.

Julemarkedet holdes på:

Voergaard Slot
Voergaard 6
9330 Dronninglund

Læs mere om julemarkedet på www.voergaardslot.dk

Billetter kan købes på: www.flexbillet.dk/chpevent

Arrangementet organiseres af CHP Event

Forhandlere af økologisk juleand
Opskrift på andestegOpskrift på andesteg
Den rette middagsret til Mortens Aften, hvis man vil holde traditionerne i hævd
JulemarkederJulemarkeder
Oversigt over julemarkeder i iNordjylland - og resten af landet

Teksterne til julens sange
Få hjælp til at huske Højt fra Træets Grønne Top og Glade Jul samt andre af de julesange, vi synger under dansen rundt om juletræet.

Mere jul Links til flere julesider - herunder tip til, hvor man kan købe juletræ