Københavns Modeuge
Copenhagen Fashion Days - Copenhagen Fashion Week
i Februar og August
8. - 12- august 2017
30. januar - 3. februar 2018
 

Catwalk på CIFF
Fremvisning på Catwalk under CIFF. Foto: Claus Starup

Gennem årene er Modeugen i København blevet en stadig større begivenhed - både nationalt og internationalt. I dag er den vokset til at være en af de store europæiske begivenheder indenfor mode og tøj.

Mode- og tøjfirmaer kommer nu fra store dele af verden til København for at se og vise det sidste nye.

Københavns Modeuge holdes to gange om året - i Februar og August.

Modeugen er først og fremmest arrangeret for professionelle i tøjbranchen, og mange arrangementer lukket for publikum. På det seneste er der dog gjort flere tiltag for at gøre modeugen til en oplevelse - også for almindelige mennesker. Copenhagen Fashion Weekend er det seneste tiltag til dette hvor der i weekenden skabes en række publikums-arrangementer. 

Selve modeugen omfatter flere modemesser rundt om i København. Herudover holder flere virksomheder og organisationer også egne arrangementer i forbindelse med præsentationen af nye styles og tøjmærker o.lign.

De største professionalle begivenheder under Københavns Modeuge er

Kronprinsesse Mary
Kronprinesse Mary under besøg på Copenhagen International Fashion Fair. Foto: Claus Starup

CIFF
Copenhagen International Fashion Fair
Holdes i BellaCenter og omfatter ikke mindst tøj som henvender sig til det det bredere publikum. Messen er dog en lukket professionel messe. Der er ikke adgang for almindelige modeinteresserede kvinder og mænd. Læs mere.

CIFFKIDS
I Bellacenteret holdes også CIFFKIDS - en særlig afdeling af CIFF som er helliget børnetøj. Læs mere.

Revolver
Holdes i Øksnehallen, hvor der tidligere blev afholdt CPH Vision. Messen regnes for at være lidt mere eksperimenterende og henvendt til de mere kræsent modebeviste. Messen er ligesom CIFF en lukket professionel messe. Læs mere

Copenhagen unfair
Er en åben begivenhed med bred fokus på design, kunst. Målet er at kombinere mode med kunst, film og musik. Copenhagen unfair holdes i Copenhagen Skatepark, Enghavevej 80, 1674 København V

Gallery
Er også en lukket messe med fokus på design og de nyeste trends. Messen holdes i Københavns Forum, Julius Thomsens Plads, 1925 Frederiksberg C.

Læs mere på modeugens hjemmeside.


Dobbeltklik på pilen for at se trendshow fra CIFF (Youtube video)

 

Trendshow på CIFF
Trendshow på CIFF i Bellacenteret. Foto: Claus Starup